EL TALLER DE CUINA DE LA JÚLIA I EL BRUNO
El taller de cuina de la Júlia i el Bruno el comencem amb molta emoció i
moltes “risas”. I és que mentre estem a l’assemblea ens sorprenen uns caribenys
guapíssims...
Resulta que els xefs d’avui venen des del Carib a fer-nos una recepta
tropical: PINYA COLADA!!!! El primer que fan és repartir uns collars per
ambientar-nos i posar-nos en situació.
Seguidament, la Júlia i el Bruno, amb l’ajuda dels seus pares, ens
expliquen la recepta i els ingredients que faran servir.
Es treu la pell de la pinya i després es talla a trossos. La podem olorar i
tastar.
A continuació els trossos de pinya es converteixen en suc amb l’ajuda de la
màgia de la nostra liquadora. I no sols d’això, sinó també amb l’ajuda de una
cançó molt “salsera”. Tots/es han pogut utilitzar la màquina i comprovar
com la pinya passa a ser líquida.
Olorem el suc de pinya...
El següent ingredient amb el que experimentem és el coco. Descobrim que té
líquid dins, el bevem, veiem cóm es parteix el coco,l’olorem i el tastem.
Es passa també per la liquadora (o es pot ficar crema de coco), es barreja
amb el suc de pinya i gel.
Ja tenim llesta la pinya colada!!! Els infants decoren les copes amb sucre
i colorant.
I llestos per brindar!!! Un èxit total
Moltes gràcies famílies, ho hem passat genial!!!
Ja podeu tornar al Carib!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada