EL TALLER DE CUINA DE L'ELSA I LA LAIA SÁNCHEZ
Com és costum, primer les xefs protagonistes, en aquest cas la Laia Sánchez
i l’Elsa, amb l’ajuda de les seves mamis, ens expliquen les receptes que faran
i els ingredients que porten. I la cosa no pinta gens malament: MAGDALENES (O
CUPCAKES) I BOMBONS DE MADUIXA I PLÀTAN.
Després, asseguts tots/es junts/es a una taula, anem
ficant poc a poc els ingredients. Primer pesem 200grs de sucre i els fiquem a
la thermomix per polvoritzar.
Posem en marxa la màquina, i tot un espectacle pels infants...
El pas següent és trencar 2 ous i afegir-los.
Seguidament incorporem 170ml de llet i la mateixa quantitat d’oli. Tornem a
barrejar.
A continuació, es fica la mescla a un bol perquè
els nens i nenes puguin afegir 270grs de farina, que prèviament han de tamisar.
Afegim 5grs de llevat i 5grs de bicarbonat i anem mesclant cada ingredient.
Finalment afegim raspadura de llimona i es barrera bé tota la mescla.
I ja tenim la massa feta per les magdalenes. El següent pas és omplir els
motllos unes 3/4 parts de la seva cabuda.
Les fiquem al forn uns 20 minuts i quan estan cuites, després de
refredar-se una mica les decorem.
Però no s’acaba aquí!!! Mentre es fan les magdalenes, preparem bombons de maduixa i plàtan. Fonem al microones la xocolata. Tallem la fruita i anem agafant els trossos per arrebossar-los amb la xocolata.
Una vegada més un esmorzar de luxe!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada