EL TALLER DE CUINA DE L'ELSA I LA LAIA SÁNCHEZ

Com és costum, primer les xefs protagonistes, en aquest cas la Laia Sánchez i l’Elsa, amb l’ajuda de les seves mamis, ens expliquen les receptes que faran i els ingredients que porten. I la cosa no pinta gens malament: MAGDALENES (O CUPCAKES) I BOMBONS DE MADUIXA I PLÀTAN.


Després, asseguts tots/es junts/es a una taula, anem ficant poc a poc els ingredients. Primer pesem 200grs de sucre i els fiquem a la thermomix per polvoritzar.


Posem en marxa la màquina, i tot un espectacle pels infants...



                                        El pas següent és trencar 2 ous i afegir-los.

Seguidament incorporem 170ml de llet i la mateixa quantitat d’oli. Tornem a barrejar.


A continuació, es fica la mescla a un bol perquè els nens i nenes puguin afegir 270grs de farina, que prèviament han de tamisar. Afegim 5grs de llevat i 5grs de bicarbonat i anem mesclant cada ingredient. 

Finalment afegim raspadura de llimona i es barrera bé tota la mescla.



I ja tenim la massa feta per les magdalenes. El següent pas és omplir els motllos unes 3/4 parts de la seva cabuda. 

Les fiquem al forn uns 20 minuts i quan estan cuites, després de refredar-se una mica les decorem.


Però no s’acaba aquí!!! Mentre es fan les magdalenes, preparem bombons de maduixa i plàtan. Fonem al microones la xocolata. Tallem la fruita i anem agafant els trossos per arrebossar-los amb la xocolata.

Una vegada més un esmorzar de luxe!!!







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA DE LA LLENGUA